Rynek aplikacji biznesowych, aby nadążyć za zmieniającymi się realiami, coraz szybciej odgaduje potrzeby klientów. Jednak jednocześnie łatwo stracić rozeznanie w nowinkach bez dawki praktycznej wiedzy. Zapraszamy na SAP Partner Days.

Już 20 i 21 czerwca w podwrocławskim Pałacu Brzeźno grono menedżerów i decydentów w obszarze inwestycji IT spotka się na Hicron – SAP Partner Days – konferencji, na której w gronie praktyków przedyskutują możliwości, jakie dają najnowsze aplikacje biznesowe, m. in. SAP HANA czy SAP Fiori: rozwiązania, które potrafią zmienić oblicze biznesu.

Podczas prelekcji ekspertów Hicron uczestnicy otrzymają także pakiet praktycznych informacji dotyczących nowości uzależnionych od zmieniających się warunków prawnych, np. Jednolitego Pliku Kontrolnego. Wydarzeniem specjalnym będzie prelekcja Bartosza Zamirowskiego, coacha z firmy BizLab, podczas której słuchacze ugruntują swoją wiedzę z zakresu podnoszenia kompetencji menedżerskich i zarządzania zespołem.

Podczas spotkania opowiemy m.in. o następujących zagadnieniach:

• Jednolity Plik Kontrolny – elektroniczna kontrola podatkowa nie musi być trudna
  • Wyzwania serwisu aplikacyjnego – case study
  • Jak urządzenia mobilne zmieniają współczesne firmy? – na przykładzie wdrożeń SAP Fiori i SAP Afaria
  • Już teraz wsiądź do ekspresu przyszłości SAP HANA
  • Jak efektywnie zarządzać użytkownikami dzięki Central User Administration?
  • Single Sign-On: łatwo, szybko i bezpiecznie
  • Bezpieczne systemy SAP kluczem do bezpieczeństwa organizacji – SAP GRC

Patronat medialny nad eventem zapewniają Agencja Rozwoju Aglomeracji Wrocławskiej, erp24.pl, erp-view.pl oraz magazynIT.pl