Przetargowy sukces

Nasze kompetencje i referencje dotyczące wdrażanych rozwiązań przeszły pozytywną weryfikację. Mocnym atutem Hicron Schweiz jako potencjalnego dostawcy usług okazało się dotychczas zdobyte i udokumentowane doświadczenie na szwajcarskim rynku – powiedział Davide Li Cavoli, CEO Hicron Schweiz. Jestem przekonany, że jakość prowadzonych przez Hicron projektów będzie bardzo wysoka, prace przebiegną bez zakłóceń i w pełni usatysfakcjonują klienta. Póki co, cieszymy się z zakończonego sukcesem przetargu, bo przejście tego etapu jest już ważnym kamieniem milowym.

Szwajcarska natura w polskiej firmie

Hicron dysponuje świetnymi profesjonalistami ze znajomością języka niemieckiego oraz bogatym portfolio klienckich referencji. Jednym z naszych klientów jest Spital Basel, w którym realizowaliśmy wdrożenie i rozwój rozwiązań analitycznych. Dużo szybsze generowanie raportów i tworzenie analiz przez analityków szpitala, pozwoliło lepiej i efektywniej zarządzać placówką. Także z samym Kanton Zürich współpracujemy od wielu lat, między innymi wdrażając atrakcyjne rozwiązanie Fiori w zakresie zarządzania dokumentami dotyczącymi nieruchomości. Był to pierwszy krok, który pozwolił nam stworzyć i wdrożyć autorskie rozwiązanie Document Management System (Hicron DMS Cockpit).

Hicron ceniony jest jako profesjonalny i dbający o jakość partner. Nasz Zespół gwarantuje spełnienie wszystkich potrzeb klientów przy wdrażaniu rozwiązań, nawet tych najbardziej złożonych.