Konferencja przeznaczona jest dla liderów biznesu, decydentów i dyrektorów poszukujących inspiracji oraz rozwiązań dla usprawnienia działania i zwiększenia konkurencyjności firmy.

SAP Now to wydarzenie, podczas którego można rozpocząć planowanie cyfrowej transformacji. Tym razem Hicron przekona publiczność, jak dużą rolę w postrzeganiu firmy przez Klientów odgrywa szybki i sprawny serwis, a tym samym, rozwiązanie SAP FSM.

Hicron to jeden z pierwszych europejskich Złotych Partnerów SAP, który zajmuje się wdrożeniem modułu FSM. Na podstawie projektu realizowanego dla firmy Primulator Polska, w sesji „Zarządzanie biznesem w cyfrowej rzeczywistości” przedstawione zostaną szerokie możliwości zastosowania SAP Field Service Management w obsłudze klienta. Marek Robacha, Dyrektor Sprzedaży, Członek Zarządu Primulator Polska i Przemysław Perz, Architekt rozwiązań CX, Menadżer zespołu CRM i integracja w Hicron poprowadzą prezentację zatytułowaną „Klient mniej awanturujący się, czyli Hicronu i Primulatora pomysł na zastąpienie krawata”. Podczas swojego show udowodnią, że dzięki SAP Field Service Management obsługa klienta w sytuacji awarii jest szybka i skuteczna, a cały proces związany z usunięciem awarii i kontaktem z serwisantem jasny i zrozumiały. Efekt? Po pierwsze, klient nie awanturuje się bez względu na to, czy jest pod krawatem czy też nie. Po drugie, szybka pomoc w potrzebie owocuje lepszymi relacjami. Po trzecie, dostawca również odnosi korzyści w postaci niższych kosztów obsługi serwisowej, ich wyższej efektywności… i zdecydowanie lepszej sprzedaży.

Prelegenci Primulator Polska i Hicron, czyli przedstawiciele obu stron projektu to przepis na rzetelną, ekspercką wiedzę popartą realnymi przykładami i rzeczywistymi wnioskami płynącymi z prowadzonego wdrożenia. To obowiązkowy punkt programu dla wszystkich kierowników utrzymania ruchu i innych osób, dla których optymalizacja procesów serwisowych jest kluczowym elementem składającym się nie tylko na wizerunek marki, ale też dochodowość firmy.

Ale fachowa wiedza i rzetelne case study to nie wszystko, co przygotował Hicron! SAP Now 2019 to także rozbudowana część show case’ów, które w przewrotny, interesujący sposób przybliżają funkcjonowanie i możliwości rozwiązań SAP. Na stoisku Hicron pod lupę zostanie wzięty proces obsługi serwisowej, zarówno od strony klienta jak i serwisanta podczas specjalnie przygotowanego showcase.

Dzięki proponowanym przez Hicron aktywnościom uczestnicy SAP Now 2019 będą mieli możliwość wcielenia się w rolę Klienta, zgłoszenia usterki i ocenienia szybkości reakcji serwisanta, a to wszystko przy wykorzystaniu rozwiązania SAP FSM. Pracownicy Hicron pokażą również, jak łatwo, szybko i skutecznie może przebiegać proces obsługi serwisowej.

Dane dotyczące aktywności uczestników i wykorzystania aplikacji podczas showcase będą zbierane przez Hicron, a ich analizy będą zaprezentowane na stoisku Hicron i Primulator oraz podczas głównego wystąpienia.

Zaciekawiony? Zarejestruj się bezpłatnie już dzisiaj lub skontaktuj się z Hicron i zapytaj o szczegóły wystąpienia. Dla firm zainteresowanych udziałem w demo rozwiązania SAP FSM i przejściu kompleksowo przez proces obsługi klienta z wykorzystaniem SAP FSM, istnieje możliwość indywidualnego spotkania z naszymi ekspertami. Zapraszamy!